ISO 9001:2008

OPEL,CHEVROLET SZAKSZERVIZ ÉS MÁRKAFÜGGETLEN AUTÓSZERVIZ 1998 ÓTA

Magas színvonalú szolgáltatás 1998 óta

Történetünk

A csavarhúzós-villáskulcsos korszak óta gyökeresen megváltozott szervizünk. A modern gépkocsi típusok szervizeléséhez szerelőink a számítástechnika legújabb eszközeit használják. Minthogy a mai autók berendezéseit fejlett számítógépek vezérlik, a szerelőknek éppúgy érteniük kell a szoftver-frissítéshez, mint a mechanikai javításokhoz.

Amikor Ön a szervizbe látogat, az első dolog, ami a szemébe ötlik, a rend és tisztaság lesz. Meggyőződésünk, hogy szervizünkben elengedhetetlen a jó munkahelyi környezet kialakítása. Ha a muhely világos, tiszta és levegős, ha a szerszámtároló rendszer kialakítása átgondolt és ésszerű, és ha a szükséges szerszámok kézre esnek, akkor könnyebb a munka, és a dolgozók is jobban érzik magukat.

Nekünk az életünk az autó. Ismerjük márkáinkat, mint a tenyerünket. Ismereteink Önt szolgálják az alapkarbantartás és bonyolult hibakeresés esetén egyaránt. A mi legfőbb törekvésünk, hogy munkánk és szakmai felkészültségünk hozzáadásával, ezeket a tulajdonságokat a gépkocsi teljes élettartalmára biztosítsuk, megfelelő áron és határidőre. Szolgáltatásaink minőségét tapasztalt, jól képzett szakemberekből álló gárda precíz munkája biztosítja. Műszakilag magas színvonalon felszerelt szervizünk alkalmas minden típusú személy és kis haszongépjármű javítására. Szolgáltatásainkat 8 kocsi álláson, szigorú technológiai előírások betartásával végezzük.

Arra törekszünk, hogy szervizünkben csak jó benyomások érjék Önt, és ezáltal még kellemesebbé tegyük a gondtalan vezetés élményét.

Kérem, látogasson el hozzánk, szakértelmünk a garancia.

Munkatársaink

Pallósi József

szervizvezető

Horváth Dávid

munkafelvevő

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Adatkezelési hozzájárulás

11 + 2 =

NYITVATARTÁS

                            Hétfő: 8-16:30
                            Kedd: 8-16:30
                            Szerda: 8-16:30
                            Csütörtök: 8-16:30
                            Péntek: 8-16:30
                            Szombat: ZÁRVA
                            Vasárnap: ZÁRVA

HELYSZÍN

"Alfa Mobil 98" Kft.

7400 Kaposvár Füredi út 151/a